Ne dati ori nu ne dati (cianura) ?

16 05 2010

Bucuresti, 16 mai 2010 –  3 activisti Re.Generation au patruns astazi in Sala de Consiliu a Ministerului Mediului si Padurilor pentru a protesta impotriva proiectului minier de la Rosia Montana.

Activistii au cerut o pozitie ferma din partea Domnului Ministru Borbely si i-au inmanat Rezolutia Parlamentului European referitoare la interzicerea tehnologiilor de minerit pe baza de cianura. Ei au afisat bannere cu mesajele: Domnule Ministru Borbely, ne dati ori nu ne dati (cianura)?, Laszlo Borbely, Europa este 100% fara cianura! Dvs?, Salvati Rosia Montana.

Re.Generation incearca sa atraga atentia asupra recomandarilor Parlamentului European adresate statelor membre ale Uniunii Europene, de a nu sustine direct sau indirect niciun proiect de minerit care implica utilizarea de tehnologii pe baza de cianuri, pana cand se va aplica interdictia generala.

Actiunea s-a desfasurat in timpul conferintei de presa organizata de Ministerul Mediului si Padurilor ce a avut ca punct pe agenda prezentarea rezultatelor Comisiei ONU pentru Dezvoltare Durabila.


Mai multe poze puteti gasi pe:  http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=15665&id=100000545234264&ref=mf

Anunțuri

Acțiuni

informatie
%d blogeri au apreciat asta: