Vino sa-i arestam simbolic pe membrii Comisiei Nationale de Arheologie

23 09 2010

Organizaţiile Re.Generation, Alburnus Maior şi Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu vă invită vineri, 24 septembrie, în faţa Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, începând cu ora 09.00, la acţiune de protest împotriva votării unui nou aviz de descărcare de sarcină arheologică a Masivului Cârnic, de la Roşia Montană.

Activiştii de mediu se vor prezenta cu un mandat de arestare pe numele membrilor Comisiei care, în anul 2004, au votat descărcarea arheologică şi care doresc, în 2010, aprobarea unui nou aviz, în ciuda deciziei Curţii de Apel Braşov de anulare a certificatului de descărcare arheologică din 2007.

Considerăm că repetarea votului Comisie prin care au fost propuse spre distrugere mărturii excepţionale ale istoriei naţionale şi universale este un act lipsit de profesionalism şi legalitate.

Vă aşteptăm vineri, 24 septembrie, la ora 09.00, în faţa Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Bld. Kiseleff.

Intre timp, scrie-le membrilor si cere-le sa voteze responsabil si legal. Intra aici pentru mai multe detalii:

https://regenerationromania.wordpress.com/2010/09/21/nu-lasa-comisia-nationala-de-arheologie-sa-distruga-rosia-montana/

Pentru mai multe informatii vizitati: http://rosiamontana.org/


Reclame

Acțiuni

informatie

One response

23 09 2010
Protest în Bucureşti | Lupta pentru Roşia Montană

[…] şi Vino sa-i arestam simbolic pe membrii Comisiei Nationale de Arheologie O nelămurire privind întâlnirea Comisiei de Arheologie Mineritul la Roşia Montană (video) […]
%d blogeri au apreciat asta: