Vino să depunem 100.000 de semnături pentru Roşia Montană!

21 11 2011

Am reuşit, începând din august 2011, să strângem pe www.rosiamontana.net, cu cortul în stradă, cu standul la metrou, cu listele la serviciu printre colegi, cu ajutorul tău, nu mai puţin de 100.000 de semnături pentru oprirea proiectului minier de la Roşia Montană şi a proiectului de lege prin care companiilor miniere li s-ar permite exproprierea,în numele statului, a proprietăţilor localnicilor care se opun.

Fii alături de noi în continuare! Vino joi, 24 noiembrie, să depunem petiţiile noastre la Camera Deputaţilor! Acţiunea începe la ora 10.00 la Registratura Camerei Deputatilor, Intrarea B4/S1 din str. Izvor nr.2-4, sector 5 (intrarea dinspre parcul Izvor).

Aceasta zi coincide cu vizita delegaţiei oficiale a Parlamentului European în România, mai precis a comisiei care se ocupă cu investigarea cazurilor semnalate de cetăţeni prin petiţii şi investigarea conformării cazurilor cu legislaţia europeană în domeniu. Membrii Comisiei vor avea o serie de întâlniri cu cei care se opun proiectul minier propus la Roşia Montană. Vrem să le arătam câţi cetăţeni români, profund îngrijoraţi de acest proiect minier, şi-au luat dreptul la petiţionare în serios şi le amintesc constant reprezentanţilor lor care le este de fapt mandatul şi îndatorirea.

Ne vedem joi, ora 10:00, la Registratura Camerei Deputaţilor!

RSVP: http://www.facebook.com/#!/events/180402485384808/?notif_t=event_invite

Campania de informare şi strângere de semnături continuă şi după 24 noiembrie, află mai multe despre acţiunile următoare pe www.facebook.com/rosia.montana.in.unesco sau www.facebook.com/regenerationRO

Programează-te pentru voluntariat la metrou pe www.rosiamontana.net/la-metrou/ dacă eşti din Bucureşti sau trimite semnăturile prin poşta la punctul de lucru din Cluj al asociaţiei Alburnus Maior pe Str. David Ferencs, nr 10, ap. 5 Cluj-Napoca, Jud. Cluj, 400102 România.

Anunțuri

Acțiuni

informatie
%d blogeri au apreciat asta: