Vrei sa salvezi Rosia Montana? Demonstreaza!

27 01 2012

Reamintim ca maine, 28 ianuarie, are loc protestul pentru Rosia Montana impotriva emiterii acordului de mediu. Actiunea va avea loc in Piata Constitutiei, incepand cu ora 11.00.

Va invitam sa fiti alaturi de membrii Alburnus Maior din Rosia Montana si de manifestantii prezenti pentru a cere Ministrului Mediului si Guvernului Romaniei sa nu emita acordul de mediu solicitat de compania miniera Rosia Montana Gold Corporation, pas necesar acesteia pentru inceperea proiectului.

Transmitem mai jos mesajul presedintelui Alburnus Maior, Eugen David: “Pe 28 ianuarie vin la Bucuresti pentru cei care cred in valorile adevarate: dreptul la viata curata, dreptul la libertate, dreptul la democratie. Vin sa continuam lupta impreuna! Ne vedem la Bucuresti!”

Va rugam sa transmiteti informatia mai departe.

Precizare importanta:

Va rugam sa folositi pe durata manifestatiei doar mesaje si insemne pe bannere, steaguri si pancarte distribuite prin intermediul campaniei Salvati Rosia Montana. Suntem oameni cu cele mai diverse orientari politice, ideologice si/sau religioase, cu viziuni economice si sociale diferite etc.. Proiectul ce vizeaza distrugerea Apusenilor a avut, dincolo de toate relele, efectul pozitiv de a ne aduce împreuna. Haideti sa ne respectam unii pe altii, gândindu-ne, sâmbata, 28 ianuarie, la ceea ce ne uneste si ne determina sa actionam împreuna – Rosia Montana.

www.rosiamontana.org

Anunțuri

Acțiuni

informatie
%d blogeri au apreciat asta: