Convoacă-i pe miniştrii Mediului şi Culturii la dezbaterea despre Roşia Montană de la TVR 1!

21 02 2012

Solicitările insistente şi presiunea continuă a campaniei Salvaţi Roşia Montană de a avea loc o dezbatere echidistantă pe canalul televiziunii publice privind problema de interes naţional, Roşia Montană, sunt în sfârşit luate în considerare.

Joi, 23 februarie, începând cu orele 21.10, TVR 1 realizează ediţia specială a emisiunii Judecă tu!, Războiul aurului.

Până în acest moment, miniştrii Mediului şi Culturii nu au confirmat că vor fi prezenţi personal, deşi TVR a înaintat invitaţiile către cei doi încă de acum 2 săptămâni.

Este inadmisibil ca pentru o dezbatere care abordează o problemă de interes naţional, cei doi miniştri să delege secretarii de stat!

Trimite scrisoarea de mai jos către Ministerul Mediului, respectiv Ministerul Culturii prin e-mail sau fax şi cere-le să îşi facă datoria şi să vină personal la emisiune cu explicaţii serioase în faţa cetăţenilor pe care îi reprezintă!

Catre: Cabinetul domnului ministru Kelemen Hunor/Laszlo Borbely

Domnule Ministru,

Am luat la cunostinta de emisiunea – dezbatere pe tema Rosia Montana ce va avea loc joi, 23 februarie, orele 21.00 sub organizarea televiziunii publice nationale in platourile TVR1 din Bucuresti. De asemenea, am luat la cunostinta de faptul ca dvs. ati fost invitat in emisiune.

In calitate de cetatean contribuabil, in drepturi depline imi exprim interesul crescut fata de acest subiect, dornic totodata sa primesc o informare echidistanta si coerenta despre Rosia Montana din partea dvs.

De aceea, va solicit sa dati curs acestei invitatii si sa ma reprezentati pe mine, cetatean al acestei tari, in fata audientei nationale, pe un subiect la fel, de interes national. In lipsa unei dezbateri publice din partea ministerului pe care il conduceti privind subiectul Rosia Montana consider a fi de datoria functiei pe care o ocupati in stat sa clarificati cetateanului de cate ori este necesar detalii cu privire la subiectul Rosia Montana.

Invitatia a fost adresata telefonic Cabinetului Ministerului Culturii de catre TVR1 cu aproape 2 saptamani inaintea emisiunii si sper ca la ora la care cititi aceste randuri s-a creat loc in agenda dvs.si joi vom reusi sa primim din partea dvs. personal raspunsuri analitice, argumentari si explicatii pentru ca eu, cetatean, sa am convingerea ca ministrul acestei tari este de buna-credinta, imi reprezinta interesele de cetatean si deopotriva interesele nationale.

In asteptarea emisiunii TVR 1 pe care o consider de maxima importanta si informare, va asigur de toata aprecierea si respectul.

INDICATII:

1. (completati cu nume, prenume si eventual o serie de buletin sau adresa). Daca trimiteti fax, semnati cererea.

2. Adresa de trimitere: MINISTERUL CULTURII: cabinet.ministru@cultura.ro // Fax: 021 223 49 51 // Tel.(pt.confirmare fax) 021 224 25 10/ 021 223 28 47 3

     Adresa de trimitere:  MINISTERUL MEDIULUI (Cand trimiteti ministerului Mediului va rugam modificati in continutul CERERII MODEL „ministerul Mediului” si numele ministrului Laszlo Borbely). E-mail: srp@mmediu.ro // Tel.: 021 316 02 66 // Fax: 021 312 42 27

3. Adaugati cererii orice considerati dvs. relevant sa transmiteti ministrilor referitor la subiectul Rosia Montana.

Daţi glas campaniei Salvaţi Roşia Montană!

Anunțuri

Acțiuni

informatie
%d blogeri au apreciat asta: