Roşia Montană @ Street Delivery # 7 // 15 – 17 iunie

13 06 2012

Anul acesta, Campania Salvaţi Roşia Montană şi Re.Generation aduc „Roşia Montană cu munţi, păduri, ţărani, vaci şi oi în Bucureşti, la Street Delivery #7.

Dacă în 2011, te-ai încântat cu plăcinte gătite după reţeta locului, ai admirat patrimoniul natural şi cultural prin intermediul expoziţiei foto şi te­-ai relaxat în fân la Roşia Montană Lounge, anul acesta, te invităm să cunoşti mai îndeaproape viaţa Roşiei Montane.

Plimbă-te pe cărările din Roşia Montană şi află „pe viu” despre ameninţarea care planează asupra zonei. Pentru tine, am recreat satul cu munţii, pădurile, lacurile, vacile şi oile sale.

Ştim că iubeşti Roşia Montană şi, mai ales, ştim că îţi doreşti salvarea ei. Transmite mesajul tău de solidaritate cu locuitorii Roşiei Montane. Rezistenţa va fi în munţi! La propriu!

Lupta pentru Roşia Montană însă poate avea şi alte forme. Te invităm să pictăm bannere de protest în cadrul unui atelier desfăşurat în plină stradă, iar mai apoi să pornim într-un marş spontan pe aleile festivalului.

Seara, la lumina felinarului, odihneşte-te pe banca din faţa porţii noastre, ascultând poveşti din zonă şi întâmplări din campania de rezistenţă a localnicilor şi activiştilor. Acestea merită ascultate şi transmise mai departe!

Şi nu în ultimul rând, rămâi cu o amintire de la Street Delivery: fotografiază-te cu Moima, mascota festivalului FânFest de la Roşia Montană, cea mai vizibilă şi spectaculoasă formă  de exprimare a luptei noastre!

Salvaţi Roşia Montană!

Anunțuri

Acțiuni

informatie
%d blogeri au apreciat asta: