Demască lobby-ul canadian în favoarea combustibililor murdari!

21 01 2013

call dallas copyLuni, 21 ianuarie, CAL DALLAS, ministrul Guvernului din Alberta pentru Relaţii Internaţionale şi Interguvernamentale, vizitează România cu scopul de a face lobby în favoarea exploatării petrolului din nisipuri bituminoase!

Cal Dallas se va întâlni cu ministrul Mediului, Rovana Plumb şi ministrul Economiei, Varujan Vosganian în încercarea de a influenţa votul acestora din luna martie 2013, din Consiliul de Miniştri ai mediului şi energiei, asupra revizuirii Directivei privind calitatea carburanţilor. România a votat deja în favoarea propunerii Comisiei Europene de a limita utilizarea pe piaţa europeană a combustibililor extrem de poluanţi, precum petrolul provenit din nisipuri bituminoase.

In afara României, Cal Dallas va vizita şi alte ţări europene precum Republica Cehă, Ungaria şi Italia.

Intră pe site-ul “Call Dallas to quit lobby-ing!” şi trimite scrisoarea către miniştrii Mediului, Rovana Plumb şi Economiei, Varujan Vosganian şi către ministrul Dallas.

Să transmitem că România se opune lobby-ului canadian şi îşi menţine votul pentru limitarea utilizării pe piaţa europeană a carburanţilor extrem de poluanţi, dăunători sănătăţii umane şi mediului.

Anunțuri

Acțiuni

informatie
%d blogeri au apreciat asta: