CNA nu mai ascunde adevărul despre Roşia Montană!

12 02 2013

După nenumărate sesizări ale cetăţenilor, proteste în faţa sediului Consiliului Naţional al Audiovizualului şi presiuni, astăzi, 12 februarie, subiectul Roşia Montană a fost introdus pe ordinea de zi a şedinţei consiliului.

Cu puţin timp înainte ca şedinţa să înceapă, mai mulţi susţinători ai Roşiei Montane s-au prezentat cu bannere şi mesaje în faţa sediului CNA pentru a solicita consiliului să îşi respecte responsabilităţile şi să ia măsurile necesare împotriva televiziunilor care au transmis informaţii false despre rezultatele referendumului cianurii.

DSC_0363 (Large)

Ei au încercat să şi participe la sedinţa publică a CNA, însă accesul nu le-a fost permis pe motiv că participarea la sedinţă se face pe bază de împuternicire şi înscriere pe o listă. Demonstranţii au rămas totuşi în faţa clădirii afişând mesaje precum: “CNA trebuie să respecte legea!”, “Ne aşteptăm la decizia corectă!”,  “Referendumul cianurii invalidat”,  “Antena 1, B1TV, Realitatea TV au minţit!” şi “Salvaţi Roşia Montană!”.

'' (Large)

In acelaşi timp, doi reprezentanţi ai Alburnus Maior au luat parte la sedinţă pentru a se asigura că subiectul referendumului cianurii are parte de o analiză corectă a faptelor.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a constatat faptul că Antena 3, B1TV şi Realitatea TV au transmis informaţii false despre rezultatele referendumului din jud. Alba şi, în urma deliberărilor, a decis ca celor trei televiziuni să li se aplice prima formă de sancţionare.

DSC_0372 (Large)

Anunțuri

Acțiuni

informatie
%d blogeri au apreciat asta: