Căutăm camarazi în Cluj

24 06 2014

Image

 

Corporațiile fac profit cu orice preț. Planeta e tot mai lipsită de viață. Comunități întregi se dezbină. Autoritățile tac și dau legi care nu ne reprezintă. Ce facem?

Suntem un grup de acțiune care militează pentru o societate echitabilă și justă din punct de vedere social și al mediului. Credem că omul face parte din natură și nu are dreptul să abuzeze de resursele acesteia sau să oprime alte ființe. Acțiunea directă este metoda prin care grupul nostru expune problemele și contribuie la rezolvarea lor.

Prin acțiuni directe, organizare de evenimente și prin facilitarea de ateliere și training-uri vrem să venim în sprijinul comunităţilor ameninţate de proiecte distructive şi a grupurilor şi iniţiativelor care le susțin și luptă pentru ele. Până în prezent ne-am implicat în campanii împotriva mineritului aurifer și campanii pentru hrana sanatoasă și o agricultură țărănească.

Căutăm activiști cu care să lucrăm împreună într-un nou grup format la Cluj. Dacă ești constient de importanța implicării tale, dacă ai energie, entuziasm, initiațivă și dacă vrei să lucrezi într-un grup orizontal, atunci completează formularul de mai jos ca să poți fi contactat.

Formular: http://tinyurl.com/activistrgn

Ne găsești pe:
www.re-generation.ro
www.facebook.com/regenerationRO
www.youtube.com/ReGenerationRO


Acțiuni

Information